Във младите години
бе обич в любовта.
На старите години
остана обичта.
Във младите години
сърцето те слушà.
На старите години
те нося във душа.
Във нея съм запазил
за тебе хубав кът.
До днеска съм опазил
и общия ни път.
Сега съм твойто стихче,
а ти си мой сонет.
На бялото ни листче
подписвам се: поет.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados