Обичам те, не го ли разбра?
Мразя те също така.
Не искам да си ми в сърцето,
но напук на мен си там.
Ти си в мислите ми постоянно...
Изчезвай моментално.
Под кожата си ми.
Измъчва ме това.
Казвам, че те мразя,
но знам, че е лъжа.
Обичам те и измъчвам се жестоко,
защото твоето сърце
не е в моите ръце.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados