Обичам нежните ù устни,
обичам пясъчния тен,
обичам нежно да ме гали
и да ми се радва всеки ден.
Желая нощем да ме гушка.
Желая го от все сърце.
И когато сутрин се събудя,
да ми носи тя кафе.
Мечтая с нея да живея,
да сме винаги един до друг,
да живееме прекрасно
до последния ни слънчев миг.
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados