Ти си все някъде. Другаде!
Там е красиво все, сън!
Писа за бивша съпруга, но
нито веднъж: "с нея съм".
Вярвал си - ще се получи.
Да сме щастливи и двете!
А пък аз - че ми се случва
обич. И чиста, и светла.
Нашата радост бе манна
и изваля небесата!
Tръгва си вече. Тъй бавно,
че ще източи душата ми.
© Цонка Петрова Todos los derechos reservados