Все още жив съм
за да те забравя,
все още аз те вдишвам
с това, което ми остави...
Тежко е, разбира се,
с тези хрипове в душата,
когато спомени размиват се -
морска пяна в мокър пясък.
Не те моля, няма смисъл,
обич неродена не възкръсва,
а отвсякъде се носи писък
на злоба и презряни чувства!
Своя катарзис преживях,
смирих се, че ме отмина,
но ще помня твоя смях
докато нейде там те има ...
© Валдемар Todos los derechos reservados