В това среднощно словоизлияние
да поговорим за нашта обич от разстояние.
В сърцата си щом сме близо
дори и да има криза
преодолява се нали
без да боли.
Обич от разстояние
може би е щастливо заклинание.
Така израстваме двама
и после лесно ще ни става.
Обич от разстояние
наше майско очарование
бъди ни силна, здрава и крепяща
благословена и летяща!
© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados