Обич завинаги
С тебе двама се обичаме!
За теб копнее моето сърце!
В любов до гроба се обричаме
и сплитаме в едно ръце!
Напук на всичките проблеми,
нас двамата любов ни озари!
Не сме деца, ние вече сме големи,
но детски плам в сърцата ни гори!
Създадени сме, за да се обичаме!
Обичай ме! Обичам те! Завинаги!
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados