1 nov 2009, 16:25

Обичах те безумно 

  Poesía » De amor
824 0 1

      Обичах те безумно, сляпо, а ти ме нарани.                                                                                 Желаех ти доброто всеки миг, но ме остави ти!                                                                         От болка тялото ми стене, от раните ми блика кръв.                                                              Върни се ти, любов, при мене и  ме люби със луда стръв!                                                  

© Милка Нинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "и ме люби с безумна СТРЪВ"?
    рима заради самата рима не прави текста стихотворение.
Propuestas
: ??:??