От коктейла на живота пий с наслада.
В щастие обръщай всеки ден,
че животът цветен е за теб награда,
не изпускай от живота нито ден.
Към слънцето поглеждай със усмивка,
към кръглата луна с копнеж.
Нека във сърцето обич плиска,
но земята да пребъде Рай.
Всеки ден преследвай си мечтите,
нека с птиците дружат.
После превърни ги във реалност,
ако не - във нежен стих.
Всеки ден - завършвай с благодарност,
за живота, с който си дарен,
че той - от Бога е награда.
А ти... бъди Благословен!
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados