Светът е полудял... Така боли
животът - острие е на секира.
Но ти не спирай да обичаш, че нали
от обич вече трудно се умира.
Дъждовно е. Студено е. Вали.
Размива думи. И е тихо, тихо.
И в тази тишина не знам дали
се чува и сърдечният ми ритъм.
Сега е есен. Аз съм есента.
И този дъжд безкрайно ми отива.
Макар да е до болка луд света -
до лудост ме обичай без да спираш.
© Деа Todos los derechos reservados