Накарай ме, искам
да се почувствам желан,
изричай името ми,
целувам твоята длан.
Искам да видя
блясъка в твоите очи,
да усетя искрата
нужна на огъня да гори.
Искам да се докоснеш
до пламъка, не - до пожара,
да оплетем телата си,
дори силно да ни изгаря!
Докосни ме нежно,
погали ме отново,
всеки ден аз ще пия
от твоята сладка отрова.
Целувките твои
карат ме да настръхвам,
пролетно ухание
ягодов вкус, ранима същност.
Изтънчената твоя снага,
твоите тъй прелестни снежни бедра,
писъци на удоволствие пронизват нощта,
аз вече твой съм, кажи на света.
Твой ще съм винаги,
бъди моя и ти,
обичай ме силно,
от любовта не боли.
© Любослав Todos los derechos reservados