Кажи ми, че ме търсиш сред звездите
и че, когато ме няма ти липсвам.
Кажи ми че, парят следите,
които със устни изписвам.
Дори да ме лъжеш, кажи,
че без мен ти е трудно да дишаш.
И че, когато ме няма, боли
и не можеш да чувстваш и мислиш.
Кажи ми, че не искаш да повярваш,
че може някога да си отида.
Кажи ми, че от страст изгаряш,
когато в мислите ти идвам.
Излъжи ме, но кажи, че не можеш
да се смееш, когато ме няма.
И че с мен насън си говориш,
за да ме чувстваш до тебе заспала.
Излъжи ме, но, че ме обичаш кажи,
за да ми дадеш сила да копнея.
Обичай ме дори и с лъжи,
за да мога да живея!
© Малена Todos los derechos reservados
Поздрав за стиха!Хареса ми много!6 от мен!