Обичай ме сега,
когато те обичам!
Не утре
или някога,
когато ще е късно за това.
Когато споменът за теб ще избледнее
и ще се превърне само във тъга.
Обичай ме сега,
когато има смисъл.
Когато тялото копнее за любов!
Когато виждам в твоите очи искрите,
които ме запалват да горя.
Обичай ме,
забравил що е болка,
да гложди твоята душа.
Обичай ме на пук на всичко!
Обичай ме...,сега!
© Нели Р Todos los derechos reservados