Обичай ме такава –
и крива, и права
и лудо-романтична
и покорна, и неприлична.
Обичай ме такава
Дори понякога без вяра
В мен самата
По-силна е топлината
Която ми е в душата.
И огнена, и хладна
И уморена, и енергична,
Единствено на себе си прилична.
И тревожна, и сложна,
и за обичане толкова невъзможна.
Обичай ме такава
Обичай ме, каквото и да става
И в хубави, и в лоши дни
Все за мен се бори.
Още от сега ти казвам, знай
С мен не е лесно, но
Май това си го знаеш
И дори да изглежда че нехаеш
По мен си лудваш, за мен мечтаеш.
Обичай ме такава и страстна, и властна
И мълчалива, и приказлива
Всякак ми отива – и ревнива,
И дяволита
Искам сърцето ти все по мен да залита.
Обичай ме такава!
© Жанет Георгиева Todos los derechos reservados