ОБИЧАМ
Обичам силно,
ала със страст не смея.
Гоня самотните спомени.
Не за любов копнея.
Обичам - така аз живея.
Издишам любов.
Бях любена, желана,
по-голямо щастие няма.
Ти си стар играч,
роден за сваляч.
С моята любов голяма
направи подмяна.
Сълзи няма да лея,
за теб мисля и се смея.
Обичам - имам късмет,
така ще продължа напред!
© Десислава Костадинова Todos los derechos reservados