Обичам очите ти пъстри -
вечно мога в тях да се взирам.
Обичам ти устните плътни -
целуваш ли ме, от сладост замирам.
Обичам косите ти гъсти,
лице във които заравям.
Обичам ти нежните пръсти,
които със мойте улавям.
Обичам моментите наши
и как тогава времето спира.
Стоят недопитите чаши
и всеки проблем там умира...
На П...
Благодаря ти, че те има! :)
© Аз Todos los derechos reservados