Обичам да слушам смеха ти
и виждам искрите в очите ти,
обичам да сещам дъха ти
когато целуваш косите ми.
Обичам малките бръчици,
които смекчават лицето ти
и грейваш пред мен като слънчице
и влизам веднъж във сърцето ти.
Обичам да прелиствам албумите
когато не си у дома
и да те виждам срещу ми
как ме прегръщаш в съня
Обичам...
© Зл Павлова Todos los derechos reservados