Когато не си до мен, полудявам,
светът потъва във мрак,
няколко думи безкрайно повтарям,
без теб - аз съм сирак.
Катастрофират мислите ми вечер,
липсата превръща се в страх,
сили нямам да те губя вече,
безпомощна пред любовта съм пак.
Живея, за да те обичам,
ти си раят и порок,
след който в ада ще дотичам,
за да мога да те имам пак.
© Недислава Todos los derechos reservados