Още по ръцете благодарни разлята
тръпне нежността на тялото уханна.
И топлата усмивка на луната
омагьосва ме с дъха на утрин ранна.
Обичам слънцето в лицето ти сияйно
да изгаря погледа ми жаден
и пулсът ми със твоя да празнува тайно
в унеса на миг вълшебен.
Обичам пролетта да вдишвам влюбен
със прашец омаен на цветята,
от закачливи капки дъжд събуден
и озоновия дъх на нежен вятър.
Обичам да изпивам всяка капка мед
по парещите устни теменужени,
в сърце да стапяш всяка бучка лед,
останала в студена зима снежна.
© Стефан Todos los derechos reservados
Браво!