Обичам,
когато навън падне мрак.
Обичам
да гледам звездите как греят.
Обичам
спомени да се връщат в мен пак.
Обичам
очите ми с теб да се смеят.
Обичам
морето, вълните,
слънцето,
пясъка и лъчите.
Напомнят ми за любов,
която нежно стопля душите.
Обичам
да гледам залеза край морето,
да заспивам спокойна със него.
Да се потапям
с наслада в сънищата си нови -
Само докато спя
излизам от „онези" окови.
Обичам
да казвам какво всъщност обичам.
Обичам,
но рядко се случва.
Омразата
в сърцата на всеки -
тя най-много пречи и ме измъчва.
© Радена Todos los derechos reservados