19 jul 2009, 23:59

Обичам 

  Poesía » De amor
2114 0 6

ОБИЧАМ

 

Обичам да те гледам във очите,

когато ти до мен стоиш.

Обичам аз да вплитам пръсти във косите,

когато часовете ти броиш.

Обичам дълго аз да те целувам,

защото ти отвръщаш на това.

Обичам и да те сънувам,

защото любим се в съня.

Обичм ти да ми говориш нежно,

защото правиш го с любов.

Обичам ласките ти, винаги горещи,

след тях се чувствам като нов.

Обичам кожата ти... нежна, гладка,

да се допирам в нея аз умирам.

Обичам те и толкова си сладка,

и няма никога да спирам.

Обичам те, когато сме в леглото потни

и в теб прониквам нежно аз.

Обичам те да стенеш и да искаш още,

и да те любя искам... всеки час.

Обичам те така прекрасна, дива,

и в моя огън искам да гориш.

Обичам да те правя аз щастлива,

и все до мене искам да стоиш!

 

07.01.2006

 

© Васил Гурбачов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??