26 ene 2007, 3:56

Обичам аз... 

  Poesía
671 0 2
Обичам аз...
едни очи с цвят незнаен
и до днес от мен,
едно сърце недокоснато
и до днес от мен...
една любов, която
не ще изгасне никога във мен...

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??