Обичам те! Обичам те! Обичам те!
ще го кажа пак, и пак, и пак!
Обичам те! Обичам те! Обичам те!
Само теб на този свят.
Обичам те! Обичам те! Обичам те!
Ще ти шепна денем, нощем.
Обичам те! Обичам те! Обичам те!
Все по-силно, повече и още!
Обичам те! Обичам те! Обичам те
и друго просто не умея!
Обичам те! Обичам те! Обичам те!
За тебe дишам и живея!
29.01.05 (за Ели)
© Марто Todos los derechos reservados