Мръква, вали,
седя, мисля,
дишам, будувам,
съмва се...
Осъмвам, премигам,
виждам, осмислям,
зървам, обиквам...
Влюбих се...
Ставам, пристъпвам,
прегръщам те;
целувам, милвам,
обичам те...
Отиваш си, унивам,
прибирам се...
Сядам, замирам,
стъмва се...
Изправям се, тръгвам,
вървя, лягам си...
Замижавам, заспивам,
сънувам те...
Събуждам се, виждам те,
целуваш ме...
Изтръпвам, премигвам...
Обичам те...!!
© Златин Тодорински Todos los derechos reservados