24 mar 2007, 18:52

Обичам те 

  Poesía
1198 0 2

Обичам те!!!

Обичам те, и няма да го крия -
пред теб стоя с високо вдигната глава!
Макар и нищо да не стане,
искам да знаеш ти това.

Не знам защо, не знам и как,
но силно влюбих се в теб.
Всичко в мен бушува силно,
когато минеш покрай мен.

Всяка нощ, когато лягам,
сънувам твоите очи,
сънувам как до мен заставаш
и нежни думи ми шептиш!!!

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??