Колко пъти трябва да ти казвам:
-Обичам те!
Не ти ли стигна, че веднъж прошепнах:
- Обичам те!
Не ти ли мина през ума,
че само веднъж го казвам истински.
- Обичам те!
Ако повторя, "Обичам те!"
няма да е същото.
Защото когато обичаш,
казваш само веднъж,
със сърцето, а не с устните:
- Обичам те!
Не ме моли да лъжа.
-Обичам те!
Веднъж ти казах:
- Обичам те!
Защото наистина -
обичам те!
Ако ме обичаш и ти,
не казвай нищо.
Мълчи.
Аз чувам.
Чувам как сърцето ти шепти:
- Обичам те!
Не казвай повече "Обичам те!",
защото ще излъжеш и ти.
© Различна Todos los derechos reservados
Повторих,потретих...и паднах
препънах се и ме боли.
Веднъж се Обича, нали?
С повтаряне само доказваме
доклолко сами не си вярваме.
Сега съм готов за Мълчанието
изпуснах последния влак
на "Гара за двама" в чакалнята.
"Обичам Те!" казах го пак
и в отговор тя моментално
нарече ме просто "Хлапак!"...
Ах, колко Е Вярно,признавам си
какво, че от туй ще боли
мълвя преди сън "На прощаване"...