Обичам те
Дали очите си ще скриеш
и погледът ще помрачи
във светското страдание
една любов обречена.
Дали очите си ще скрия
от твоето сърце
и дълго лекове ще търся
във бремето на любовта.
Обичам те,
нима бе истина
една игра във пламъци,
една любов, тъй искрена,
продала мен и теб
в морала на века.
© Елеонора Миладинова Todos los derechos reservados
Има толкова много поводи!Усмивка и от мен.