Как само бдиш над мен
и с нежност ме даряваш всеки ден.
Целувките ти правят чудеса -
истински щастлива съм жена.
Как да не те обичам ми, кажи,
щом виждам - влюбен си в мене и ти.
И цялата си обич искам да ти дам,
и сърцето си да ти отдам.
© Джабула Todos los derechos reservados