11 mar 2005, 21:16

Обичам Те! 

  Poesía
2217 0 3

Защо си толкова далече?
Защо ме толкова боли?
Не се ли мина много време,
а аз си казвах -  забрави!

Да те забравя аз не мога,
дори да искам го сега.
За мене ти си само спомен,
но спомен, носещ любовта!

Защо те срещнах аз не зная?
С какво ме толкова плени?
Дали не беше страст лъжовна,
там край морските вълни!

В нощта, в живота ми се вмъкна,
разбърка го като в игра
и само с устни ми показа
тази сладка болка - любовта!

Защо си толкова далече?
Защо не мога да простя,
че ти в живота ми навлезе
и го разбърка на шега?

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??