17 mar 2005, 18:51

Обичам те 

  Poesía
1735 0 0
Обичам те...Какво да правя?
Искам те и страстно те желая.
Любовта си ти ми дай
и бъди със мен докрай.
Прегърни ме силно ти,
душата си ми подари,
за да полетя аз без крила
като волна птица в нощта.

© Росица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??