20 jun 2016, 17:38

Обичам те 

  Poesía » De amor
454 0 0

Желана и обичана-

красива си като небето

обляно в слънчев летен ден!

Красива си като морето,

на което винаги съм в плен!

Красива си като луната-

грейнала в нощта!

Желана си като звезда

от моряка в буря през нощта!

Обичам те, любима,

без теб безсмислен е света.

Ала и  ти със красотата своя

обичай ме, за да пребъде любовта!

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??