1 abr 2011, 21:52

Обичам те 

  Poesía » De amor
837 0 0

 Drums & momo752


Нещо в погледа ти има,
нещо странно или пък греша,
отиваш си, нали, тръгваш,
затова и в очите ти има тъга...
Тръгвай и за миг не съжалявай,
но не се обръщай назад, ще видиш сълзи,
не ме виждай никога такава,
за да не видиш колко боли.


В погледа ми нещо има,
това е моята любов.
Любов нежна и свята,
но забранена от живота суров.
Чувствата не мога повече дa крия,
обичам те и винаги ще е така
и когато сме двама, ще преборим
тази жестока съдба.

© Марин Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??