26 feb 2011, 12:51

Обичам те 

  Poesía » De amor
782 0 1

Обичам те повече от въздуха в кръвта.
Обичам те повече от слънчевата светлина.
Обичам те повече от светлата сянка на луна.
Обичам те повече от себе си, моя истинска жена.

"Обичам те" е прост израз на любовта в моята глава.

© Поет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В тия територии няма нищо просто.Дори и простите неща стават мноооого сложни.Поздрав!
Propuestas
: ??:??