1 abr 2011, 22:16

Обичам те 

  Poesía » De amor
1347 1 14

Две думички са верно само,

а учестено пак сърцето ми тупти,

щом имам силно мъжко рамо

и някой, който нежно ги шепти.

 

Две думички, но казват всичко,

не са ми нужни повече слова.

Те сбъдват моето желание едничко -

да имам теб и любовта

© Жанет Велкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??