21 ago 2013, 21:30

Обичам те 

  Poesía » De amor
626 0 0

Обичам те
в есенните листа
в очите на вълка
в пукнатините по бялото на брезите
и в топлината
по тялото
на сърните
в дъха на севера
в края на лятото
в целувките на реката
по камъка
в умората на вятъра
във милостта на хищника
и нищо не би променило
това
защото аз обичам те
сега...!!!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??