26 ago 2024, 11:42

Обичам те 

  Poesía » De amor
89 1 3

     

      Обичам те

 

Обичам те, когато пада

безкрайна нощна тишина,

чертаят сенки светлините,

луната се усмихва над града.

 

Обичам те, когато идва

тъй неочаквано съня

и образът ти ме намира,

и ме докосва със ръка.

 

Обичам те, защото зная,

че ти си най-красив в света

и няма друго на земята

по-силно чувство от това.

 

Обичам те, защото искам

да виждам твоето лице

и все така да те откривам,

да бъдеш в моето сърце.

 

Обичам те и друго няма,

и затова блестят звезди,

поглеждат ни от небесата

и те обичат може би!

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??