* * *
Обичам те!
Дори да мислиш че не зная
аз буден в нощите лежа
защото виждам идва края
и пак се готвя да тъжа.
Обичам те!
Макар че много ще ми липсваш.
Обичам те!
Макар да знам, че не разбираш.
Обичам те!
Макар че всичко ще ми вземеш.
Обичам те!
Дори да мислиш, че не плача
аз вече почнах да тъжа,
защото виждам, че не знача
за тебе нищо на света.
P.S. ...обичам те!
© Владимир Минков Todos los derechos reservados