на Надя
Обичам те и обожавам,
прекрасен е животът с теб.
Сутрин рано-рано ставам -
кафе да ти сервирам в пет.
Че и закуската ти правя -
препечени филийки – две
и, недай боже, да забравя
медец и малко масълце...
А после със целувки
цвете да ти подаря
и чистя новите обувки
и гладя късата пола.
На работа да те закарам
и вечер да те прибера,
какво ли, господи, не правя
за красивите крака...
© Аластор Todos los derechos reservados
mariniki (Магдалена Костадинова) - Добричък съм - на Рила по петнайсетина души се събират да гледат как Козирога прави кафето и закуската на Овен и Телец
Цял спектакъл е