Обичам те до мириса на люляка,
приплетен с твоя полъх на обичане.
Със стъпките обсебващи живота ми
и всички стари рани за отричане.
Обичам те до мисълта на спомена,
от онзи летен полъх над светулките.
Със песента на любовта играещи
и все обречени да осветяват стъпките.
Обичам те по цялото си тяло,
във дъха полепнал вътре в мене.
Очите и сърцето ти са като цяло,
жадуващо да ме докосва денем.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados