Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )
С: О, нека... нека ме проклинат!
Да стихнат всички богове!
Как искам, скъпи,да достигнат
от мен до теб тез' думи две!
Че тегне горест мълчалива
и пак прехвърля полунощ...
" Обичам те! " в мен тъй прелива,
но имам - зная, жребий лош!
А: Словата ти ме галят, мила!
До мене идват отдалече!
Попитах някога Сибила
за любовта и тя предрече
красиви дни със тебе, но
във други, бъдни времена!
Там в нов живот ще сме едно
и ще се слеем с топлина!
С: Да стихнат всички богове,
че тегне горест мълчалива!
А: Забързайте се часове
към нашата любов щастлива!
С: О, нека... нека ме проклинат!
" Обичам те! " в мен тъй прелива!
А: Словата две до мен достигат
и път със вяра се открива!
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados