17 oct 2007, 10:02

ОБИЧАМ ТЕ! (За моята единствена любов - Ясен) 

  Poesía
2216 0 5


Обичам те - няма да отричам.
Обичам те - нима имам вина?
Обичам те - не искам да се заричам.
Обичам те - както само аз мога това.
Обичам те - когато се усмихваш.
Обичам те - когато плачеш с истински сълзи.
Обичам те - когато ме обиждаш.
Обичам те - дори и да боли.
Обичам те - и целувките ти страстни.
Обичам те - и устните ти с дъх на грях.
Обичам те - и дори да са опасни.
Обичам те - но ме е страх.
Обичам те - щом ме заговориш.
Обичам те - и щом мълчиш.
Обичам те - дори и да спориш.
Обичам те - нима не ми личи?
Обичам те - когато се шегуваш.
Обичам те - и когато не търпиш шеги.
Обичам те - не се преструвам.
Обичам те - но сърцето ти мълчи.
Обичам те - когато ме прегърнеш.
Обичам те - когато спиш до мен.
Обичам те - и щом ми е студено, ме загърнеш.
Обичам те - всеки божи ден.
Обичам те - толкова е лесно.
Обичам те - душата ми крещи.
Обичам те - не ще те забравя.
Обичам те - сърцето ми мълви.
Обичам те и винаги ще те обичам,
и никога не ще го отрека.
Обичам те и обичта ми ще бъде вечна,
ще бъде вечна до смъртта!
Помни! Един за друг ние сме родени
и не бива да сме разделени!
Обичам те!!!

© Валерия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??