Обичам те, защо да крия?
Когато огънят в мен гори,
когато пари ми душата
и аз в огъня на любовта горя!
Страстта към тебе ме изгаря, гори
сърцето пламнало, обезумяло, а
чувствата в мен напират и ми иде да крещя:
"Обичам те, защо да крия?"© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados