Обичам те, защото си прекрасен,
обичам те, защото си такъв, какъвто си,
а ти си всичко онова, което е за вечността,
което кара да сияе моята душа.
Обичам те и ще те обичам за вечността,
защото ти и твоята любов
ще разцъфтят в моята съдба!
© Христиана Петрова Todos los derechos reservados