26 ene 2007, 5:47

Обичам ви!  

  Poesía
814 0 14
Под каквото и име да се скрия,
вие ме следвате и сте до мен във всяко.
Вие сте моя опора,
моя вяра и моя посока!

Вие, приятели мои,
нима с думи ще мога да го изразя?
Нима, ако можех да ви стигна, да ви прегърна,
за секунда поне, щяхте да усетите огъня в душата?

Не! Вие сте моят свят!
Под 100 имена да се представя
и под стоте ви има с коментари мили.
Искрени и вярни, както винаги!
Обичам ви!

Посветено на приятелите от сайта

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??