Обичам всички в този сайт,
които хвалят ме, които псуват...
Жадувам всеки килобайт,
във който думите им в мен танцуват...
Обичам всички в този сайт,
защото дупките във мен запушват...
Душата ми се чувства лайт,
така бушоните ми не изпушват...
Обичам всички в този сайт,
защото будят съвестта ми...
И еври дей, и еври найт
човъркат с мисъл мисълта ми...
© Гергана Иванова Todos los derechos reservados
Поздрави и усмивки от мен!
Прегръдка и от мен!