Обичам да те гледам в очите,
погледът ти излъчва безкрайна доброта,
с ръце да ти сресвам косите,
а устините ми да усещат твойта топлина.
Тайничко те наблюдавам отстрани,
лицето ти е весело,
понякога сърдито,
но аз ще го обичам всякак, запомни,
защото то е честно и открито.
Обичам всичко в теб
и не знам дали ще имам сили да ти го призная,
тялото ми от страст в ръцете ти гори,
за пореден път не може да ти устои.
© Велина Todos los derechos reservados