Обичане.
Жадуване
и свобода.
Ръце протегнати към мен.
Сърце пулсиращо
в галоп,
и звън
на милиард лъчи –
предвестници за ден.
И музика.
Красива, като лято.
Клавир.
Акорд от необятна нежност.
Душа намерила
в небето своето ято.
Сърце пулсиращо
с Всемира във тоналност.
Събудих се.
По устните ми лепне от мълчание.
Каквото и да кажа,
ще е малко, много малко.
Но който е познал
това обичане
сънува музика красива,
и своето лято.
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados