Обичаш ли в очите да ме гледаш
Обичаш ли от устните ми да отпиваш
Обичаш ли в ръцете ти когато аз треперя
Обичаш ли – недей да си отиваш!!!
Обичаш ли да чувстваш, че ти липсвам
Обичаш ли от нежност да преливаш
Обичаш ли с трепет да ме чакаш
Обичаш ли – недей да си отиваш!!!
Обичаш ли да знаеш, че те искам
Обичаш ли да те обичам до полуда
Обичаш ли... аз всичко в теб обичам
Обичаш ли – ела, за мен си струва!!!
© Ками Todos los derechos reservados