3 dic 2007, 13:26

Обичта към тебе няма да загасне 

  Poesía » Otra
815 0 11

Ти си тръгна от живота някак тъй внезапно,

но остави във живота ни своята пътека.

Обичта към тебе, татко, няма да загасне.

Мъката във нас разгаря пепелища страшни.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??