Болката, която ни свързваше
от обичта ни по-силна беше.
Не бяха ласки, не беше прегръщане,
но и агония предсмъртна не беше.
И се отдадохме с теб на целувките
на последния вятър пронизващ.
А той изтриваше буквите
от романа ни недонаписан.
И тези трепети, туй дълго очакване
се изнизаха в миг под нозете ни.
Не бяха спомени, не беше раздаване,
но и омраза таз обич не беше.
© Todos los derechos reservados